Ervaringen bruidsparen

Ervaringen bruidsparen


Onderstaand kunt u de reacties en ervaringen lezen van bruidsparen die getrouwd zijn door Cindy. Klik hier om zelf uw ervaring te delen.


Patrick & Agnes Bruidspaar: Patrick & Agnes
Getrouwd: 16 september 2017
Plaats: Nuland

Het was een fantastische dag waarbij alles klopte. Super relaxed, heerlijk in eigen tuin met alleen maar lieve vrienden en familie. Het was de juiste beslissing om Cindy te vragen onze ceremonie te leiden.

De persoonlijke speech en hoe we onze 4 kinderen erbij hebben kunnen betrekken was heel speciaal. Niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Door Cindy is onze trouwceremonie echt een stuk maatwerk geworden. In een heel ontspannen sfeer hebben we gelachen om de anekdotes die Cindy over ons vertelde en onze gasten hebben met hun oren gespitst en ademloos zitten luisteren. Ook onze (jonge) kids waren vol aandacht en hebben enorm genoten.

Dank je wel Cindy voor alle energie die je erin gestoken hebt. Mede dankzij jou was onze huwelijksdag perfect.


Marjolein & Mattie Bruidspaar: Marjolein & Mattie
Getrouwd: 07 juli 2017
Plaats: Sprundel

We kijken terug op een prachtige dag met een hele mooie persoonlijke ceremonie. Cindy haar speech met anekdotes en verhalen over ons en de liefdevolle gedichtjes, het handvastingsritueel en onze geloften waarin we vertelden dat we ons kindje verwachten maakten onze ceremonie een moment om nooit te vergeten.

Ontzettend bedankt voor alles!

Ramon & Brenda Bruidspaar: Ramon & Brenda
Getrouwd: 21 mei 2016
Plaats: Beachclub Degreez in Panheel

Het was een prachtige locatie, gelegen aan het water en de zon scheen heerlijk. Toen de ceremonie begon waren we stiekem toch best zenuwachtig. We zijn getrouwd op de vlonder bij het meer. Het was een zeer romantische setting. Cindy begon haar verhaal en meteen kwam er rust over ons en konden we ons overgeven aan het gebeuren. Het was een hartverwarmend mooi verhaal met veel humor. 
Op een gegeven moment kwam de ontlading bij onze kinderen en kregen zij de slappe lach. Het was heel mooi om te zien hoe Cindy daar nog handig gebruik van maakte, we waren namelijk net aangekomen bij het stukje dat onze kinderen het zo goed met elkaar konden vinden.

De afgelopen week heb ik veel reacties ontvangen van de mensen die erbij waren en eigenlijk zeiden ze stuk voor stuk hetzelfde; wat een mooie relaxte dag en avond en wat een leuke trouwceremonie en wat deed zij het leuk en relaxed!
Je hebt ons dus heel goed aangevoeld en precies vertaald hoe wij het graag wilden.
Lieve Cindy, heel veel dank voor jouw fantastische werk.
Een absolute aanrader!!

 

Ramon en Brenda


Jean-Carlo & Linda Bruidspaar: Jean-Carlo & Linda
Getrouwd: 15 augustus 2015
Plaats: Borkel en Schaft, restaurant De Zwaan

Hoi Cindy,

Bedankt voor het mede mogelijk maken van een onvergetelijke dag! De ceremonie was heel persoonlijk en we hebben genoten van je mooie speech. Zelfs de kinderen hadden een belangrijke rol, van de ringen geven tot op de hamer slaan. En zelfs een handtekening zetten op de trouwakte, het was SUPER!!!

Groetjes Jean-carlo en Linda


Mark & Danny Bruidspaar: Mark & Danny
Getrouwd: 26 juni 2015
Plaats: In de achtertuin in Sleeuwijk

Onze trouwdag was helemaal SUPER!! 

Dankzij jou konden we toch in de tuin trouwen, wat wij heel graag wilden. Wij wilden ook graag een informele ceremonie en dat had je helemaal goed begrepen.

De speech was mooi, ontroerend en vooral heel persoonlijk.
Door de anekdotes van familie en vrienden was het ook af en toe erg grappig! Ook voor onze kinderen was het erg leuk, ze kregen een eigen akte, dat vonden ze wel heel interessant.

Lieve Cindy, wij willen je ontzettend bedanken voor de geweldige dag!


Rob en Noëlle Bruidspaar: Rob en Noëlle
Getrouwd: 08 mei 2015
Plaats: Beachclub Sunrise op Aquabest

Ondanks dat het weer een beetje tegen zat en we de plechtigheid niet buiten op het ponton konden houden,  is het een prachtige ceremonie geworden. Warm, persoonlijk en informeel. Cindy bracht het op een relaxte manier, met een fijne dosis humor.
Zelfs anekdotes van vrienden over ons kwamen in de speech naar voren, waardoor het geheel herkenbaar, maar toch ook verrassend was.
Cindy, bedankt voor jouw bijdrage aan deze fantastische dag!


Henk & Patricia Bruidspaar: Henk & Patricia
Getrouwd: 15 april 2015
Plaats: Landgoed Kasteel Geldrop, Kasteelhoeve in Geldrop
25 april 2015, eindelijk is het dan zover! Na 28 jaar verkering en 25 jaar samenwonen gaan we trouwen. Onze kinderen van 12 en 9 jaar verheugen zich erop, net als wijzelf. We zijn erg blij met jou als trouwambtenaar Cindy. Het was fijn dat we van te voren twee gesprekken hadden. Een om kennis te maken en te kijken of wij een klik hadden. Die was er meteen. Tijdens het tweede gesprek gingen we de diepte in en heb je ons het hemd van het lijf gevraagd. Omdat we al zolang bij elkaar zijn, moesten we soms echt diep graven in ons geheugen. De kinderakte vinden we heel leuk bedacht: de kinderen vonden het helemaal geweldig om mee te mogen tekenen voor papa’s en mama’s huwelijk! Wat wij bijzonder vonden was om uit jouw mond te horen hoe wij over elkaar denken. Dat spreken we eigenlijk nooit tegen elkaar uit. Het zit gewoon goed tussen ons en het was erg fijn om het zo eens te horen. Het bevestigt onze keuze om na al die tijd ten overstaan van onze vrienden en familie nogmaals voor elkaar te kiezen. We hebben een topdag gehad en we straalden van oor tot oor. Dat hoorden we terug van onze gasten, maar kunnen we ook terugzien op de foto’s. Het was echt de moeite waard om hier 25 jaar op te wachten. Het was de mooiste dag van ons leven, mede dankzij jou. Hartelijk dank daarvoor! Lieve groeten, Henk Verschoor & Patricia van Beek Denice en Jason

Koen & Eefje Bruidspaar: Koen & Eefje
Getrouwd: 12 september 2014
Plaats: Ponton Aquabest in Best

Cindy heeft ons getrouwd op het ponton van Aquabest. Een fantastische locatie en het was een geweldige dag. Dankzij Cindy hebben we ons plan van een ceremonie aan het begin van de avond door kunnen zetten. Een warme, persoonlijke speech met veel humor. Zelfs voor onze kinderen (1,5 en 2,5 jaar) was er een akte om te ondertekenen zodat zij ook hun goedkeuring konden geven. Bedankt voor je bijdrage aan deze mooie gebeurtenis.


Erik en Amanda Bruidspaar: Erik en Amanda
Getrouwd: 16 juni 2014
Plaats: Strabrechtseheide Heeze

We wilden onze ceremonie graag in de natuur houden op een persoonlijke en informele wijze. Na wat speurwerk kwamen we bij Cindy uit. Haar website sprak ons meteen aan en na een erg fijn gesprek hadden we er alle vertrouwen in. Ze heeft in de voorbereiding alle tijd genomen om er  echt ons verhaal van te maken en het zodoende een persoonlijk tintje te geven.

In de ceremonie zat alles verwerkt, humor, ontroerend en erg persoonlijk. Helemaal goed dus! Ook de duur van de ceremonie was erg fijn. Niet te kort maar ook zeker niet te lang, precies zoals we het wilden hebben.
Al met al een absolute aanrader!
 
Groetjes Amanda & Erik

Bas & Michelle Bruidspaar: Bas & Michelle
Getrouwd: 10 maart 2014
Plaats: Maria Alm, Oostenrijk

We zijn heel erg tevreden hoe de cermonie is verlopen. Ook achteraf kregen we veel complimenten over de manier waarop je de ceromonie hebt gedaan. Paste goed bij ons! Dus nogmaals heel erg bedankt!

Groetjes Bas en Michelle


Michel & Sylvana Bruidspaar: Michel & Sylvana
Getrouwd: 15 februari 2014
Plaats: camping Birkelt in Larochette (Luxemburg)

We hebben een geweldige trouwdag gehad!
Het was super dat we op zijn nederlands in Luxemburg konden trouwen.
Wat helemaal geweldig was is dat we op camping birkelt waar we elkaar hebben leren kennen en ons leven samen delen de ceremonie konden houden.
De ceremonie was ook helemaal geweldig, humor en leuke anekdotes en toch ook serieus.
De kinderen waren ook zo trots dat ze papa's getuigen mochten zijn en hun handtekening mochten zetten.
Het was een erg geslaagde ceremonie waar we nog vele jaren met veel plezier op terug zullen kijken.
Cindy heel erg bedankt voor deze mooie gebeurtenis!!
 
Liefs Michel en Sylvana Jansen


Jeroen en Carly Bruidspaar: Jeroen en Carly
Getrouwd: 07 september 2013
Plaats: Restaurant NU in Eersel

Een heleboel voorbereiding waren de ingrediënten voor een geweldige dag. Het weer was heerlijk en de ceremonie super.
Het is een hele mooie, persoonlijke en relaxte speech geworden.
In de speech zaten leuke verrassende verhalen van vrienden verwerkt.
Wij willen jou nogmaals bedanken voor de geweldige ceremonie!


Arjon en Hilde Bruidspaar: Arjon en Hilde
Getrouwd: 31 augustus 2013
Plaats: Euromast in Rotterdam

Wat was het een geweldige dag! Wij en  onze gasten hebben er erg van genoten.
Jouw speech was helemaal toppie, zowel de complimenten van ons als van onze gasten want die vonden het ook erg leuk.
Goeie reclame……..nu nog de bruiloften waar ze een “persoonlijke trouwambtenaar” bij nodig hebben!


James & Joyce Bruidspaar: James & Joyce
Getrouwd: 22 juni 2013
Plaats: Château de la Motte in België

Voor onze bruiloft hadden we gekozen voor een locatie in België. Omdat de meeste van onze familieleden en vrienden moesten reizen wilden we alles op dezelfde locatie doen, dus ook de ceremonie. Omdat James Engels is en de meeste van onze vrienden Engels als voertaal hebben, hadden we Cindy gevraagd de ceremonie in het Engels te doen, maar tevens te zorgen dat er een Nederlandse vertaling was voor de opa’s en oma’s. Het was geweldig en super persoonlijk! Heel veel anekdotes en verhalen van vrienden en familie leden. Wat voor ons geweldig was dat mijn broers getuigen konden zijn, ondanks dat de jongste minderjarig was.

We hebben heel veel positief commentaar gehad op de persoonlijke bijdrages in onze bruiloft en Cindy heeft er enorm aan bijgedragen om het werkelijk “onze dag” te maken.

 

Heel veel liefs,
Joyce & James


Tim & Annegien Bruidspaar: Tim & Annegien
Getrouwd: 21 juni 2013
Plaats: Kunstgalerie De Laro in Meerle (België)

Cindy,

Genieten op het hoogste niveau was het voor ons. De ceremonie was prachtig, op onze bijzondere locatie. Wat heb je het goed gedaan, warm, verrassend en op een relaxte manier deed je je speech, waarin ons verhaal en die van onze vrienden waren verwerkt. Enorm bedankt voor je bijdrage aan deze geweldige dag.

Tim & Annegien


Pim & Patty Bruidspaar: Pim & Patty
Getrouwd: 17 augustus 2012
Plaats: Van Goghkerkje in Nuenen

Lieve Cindy,

Jij hebt van onze trouwdag één van de mooiste dagen in ons leven kunnen maken! We zijn getrouwd in een zeer romantisch kerkje in Nuenen. Jij hebt de hele ceremonie gedaan met enorm veel humor en aandacht voor wie wij zijn! We kennen elkaar dan ook al even, dus dit was voor ons zeer bijzonder!

Bedankt voor een geweldige dag!!

Liefs Patty en Pim


Hans & Franka Bruidspaar: Hans & Franka
Getrouwd: 12 mei 2012
Plaats: Op camping Soerendonk in Soerendonk

Onze trouwdag was geweldig! De locatie waar we het liefste zijn, met de mensen die ons na staan. Dat in combinatie met jouw persoonlijke speech in een woord geweldig ! Je deed het hartstikke leuk, je betrok de kinderen er heel leuk bij en je hebt nog reclame gemaakt voor ons huis ook nog. Haha ! Op deze wijze trouwen is vele malen mooier dan in het stadhuis. Nogmaals bedankt voor een super leuke dag. Wie weet, doen we het nog een keertje opnieuw  over 12,5 jaar!

Groetjes Hans en Franka (oftewel de heer en mevrouw Liebregts)