Ervaringen bruidsparen

Ervaringen bruidsparen


Onderstaand kunt u de reacties en ervaringen lezen van bruidsparen die getrouwd zijn door Cindy. Klik hier om zelf uw ervaring te delen.


Piet Hein & Eveline Bruidspaar: Piet Hein & Eveline
Getrouwd: 09 september 2023
Plaats: Valkenswaard

Op 9-9-2023 zijn wij getrouwd in de tuin van een prachtige locatie in Valkenwaard. Wij zochten een persoonlijke en gezellige ambtenaar die onze ceremonie luchtig en liefdevol kon brengen. En dat is gelukt!! Na speurwerk op internet kwamen we Cindy tegen en ze sprak ons meteen aan. Na een aantal afspraken waarbij we weer even een trip door memory lane maakte, wist ze uiteindelijk ons verhaal in haar mooie woorden over te brengen op onze gasten. Met daarin leuke anekdotes die via vrienden en familie waren verkregen.

Het was persoonlijk, grappig, lief, luchtig en het paste helemaal bij onze mooie dag. Dus twijfel je nog? Dan zeggen wij; doen! Cindy, bedankt voor de aandacht en liefde die jij in onze ceremonie hebt gestopt wat onze dag compleet heeft gemaakt!

Veel liefs Piet Hein & Eveline & Liselotte


Ramon & Brenda Bruidspaar: Ramon & Brenda
Getrouwd: 20 mei 2023
Plaats: Beachclub Degreez in Panheel

Het was een prachtige locatie, gelegen aan het water en de zon scheen heerlijk. Toen de ceremonie begon waren we stiekem toch best zenuwachtig. We zijn getrouwd op de vlonder bij het meer. Het was een zeer romantische setting. Cindy begon haar verhaal en meteen kwam er rust over ons en konden we ons overgeven aan het gebeuren. Het was een hartverwarmend mooi verhaal met veel humor. 
Op een gegeven moment kwam de ontlading bij onze kinderen en kregen zij de slappe lach. Het was heel mooi om te zien hoe Cindy daar nog handig gebruik van maakte, we waren namelijk net aangekomen bij het stukje dat onze kinderen het zo goed met elkaar konden vinden.

De afgelopen week heb ik veel reacties ontvangen van de mensen die erbij waren en eigenlijk zeiden ze stuk voor stuk hetzelfde; wat een mooie relaxte dag en avond en wat een leuke trouwceremonie en wat deed zij het leuk en relaxed!
Je hebt ons dus heel goed aangevoeld en precies vertaald hoe wij het graag wilden.
Lieve Cindy, heel veel dank voor jouw fantastische werk.
Een absolute aanrader!!

 

Ramon en Brenda


Henk & Patricia Bruidspaar: Henk & Patricia
Getrouwd: 14 april 2023
Plaats: Landgoed Kasteel Geldrop, Kasteelhoeve in Geldrop

Eindelijk is het dan zover! Na 28 jaar verkering en 25 jaar samenwonen gaan we trouwen. Onze kinderen van 12 en 9 jaar verheugen zich erop, net als wijzelf. We zijn erg blij met jou als trouwambtenaar Cindy. Het was fijn dat we van te voren twee gesprekken hadden. Een om kennis te maken en te kijken of wij een klik hadden. Die was er meteen. Tijdens het tweede gesprek gingen we de diepte in en heb je ons het hemd van het lijf gevraagd. Omdat we al zolang bij elkaar zijn, moesten we soms echt diep graven in ons geheugen. De kinderakte vinden we heel leuk bedacht: de kinderen vonden het helemaal geweldig om mee te mogen tekenen voor papa’s en mama’s huwelijk! Wat wij bijzonder vonden was om uit jouw mond te horen hoe wij over elkaar denken. Dat spreken we eigenlijk nooit tegen elkaar uit. Het zit gewoon goed tussen ons en het was erg fijn om het zo eens te horen. Het bevestigt onze keuze om na al die tijd ten overstaan van onze vrienden en familie nogmaals voor elkaar te kiezen. We hebben een topdag gehad en we straalden van oor tot oor. Dat hoorden we terug van onze gasten, maar kunnen we ook terugzien op de foto’s. Het was echt de moeite waard om hier 25 jaar op te wachten. Het was de mooiste dag van ons leven, mede dankzij jou. Hartelijk dank daarvoor! Lieve groeten, Henk Verschoor & Patricia van Beek Denice en Jason


Ramon & Annekee Bruidspaar: Ramon & Annekee
Getrouwd: 24 september 2022
Plaats: Son & Breugel

Op 24 september zijn wij getrouwd bij mijn ouders op de boerderij in Son & Breugel wat heel persoonlijk was. Cindy heeft dit nog persoonlijker gemaakt door een mooi verhaal te vertellen over ons tijdens de ceremonie.

De ceremonie was erg sfeervol en persoonlijk, onze families en vrienden werden er ook echt bij betrokken.

Het kennismakingsgesprek was ook erg fijn, Cindy heeft van alles wat we verteld hebben op die avond een heel mooi verhaal gemaakt wat ze vertelde tijdens de ceremonie.

Na het kennismakingsgesprek hebben we nog contact gehad via de mail waar we ook alle vragen die we nog hadden konden stellen. We zijn erg blij dat we voor Cindy hebben gekozen, de manier waarop ze het deed vonden we echt super en bevelen haar zeker aan!


Patrick & Agnes Bruidspaar: Patrick & Agnes
Getrouwd: 27 augustus 2022
Plaats: Nuland

Het was een fantastische dag waarbij alles klopte. Super relaxed, heerlijk in eigen tuin met alleen maar lieve vrienden en familie. Het was de juiste beslissing om Cindy te vragen onze ceremonie te leiden.

De persoonlijke speech en hoe we onze 4 kinderen erbij hebben kunnen betrekken was heel speciaal. Niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Door Cindy is onze trouwceremonie echt een stuk maatwerk geworden. In een heel ontspannen sfeer hebben we gelachen om de anekdotes die Cindy over ons vertelde en onze gasten hebben met hun oren gespitst en ademloos zitten luisteren. Ook onze (jonge) kids waren vol aandacht en hebben enorm genoten.

Dank je wel Cindy voor alle energie die je erin gestoken hebt. Mede dankzij jou was onze huwelijksdag perfect.


Mark & Natasja Bruidspaar: Mark & Natasja
Getrouwd: 07 mei 2022
Plaats: Klooster Bethlehem in Haren

Op 7 mei 2022 zijn wij getrouwd in klooster Bethlehem. In de prachtige kapel is ons huwelijk gesloten door Cindy. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Cindy heeft een heel open uitstraling, dat trok ons direct aan. Het huwelijk moest uitgesteld worden door Corona en gelukkig kon Cindy “meeverhuizen” naar de nieuwe datum een jaar later. Vanaf het moment dat Cindy bij ons thuis was voor het kennismakingsgesprek wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. De ceremonie was prachtig. Een mooie persoonlijke speech die iedereen raakte, maar ook iedereen deed lachen. Cindy heeft goed bijgedragen aan onze perfecte dag! We willen haar dan ook zeker aanbevelen aan andere bruidsparen.

Verzorgt Cindy jullie ceremonie dan zit je zeker goed!

Bedankt voor alles Cindy!

Liefs Natasja & Mark


Karen & Jasper Bruidspaar: Karen & Jasper
Getrouwd: 23 juli 2021
Plaats: Kasteel Wijenburg, Echteld

Wij zijn op 23 juli 2021 getrouwd in Kasteel Wijenburg en we hebben een prachtige ceremonie gehad, waarbij Cindy een heel belangrijke rol heeft gespeeld. Door Cindy voelden wij ons erg op ons gemak en alle gasten ook. De ceremonie was heel persoonlijk, met een lach en een traan, maar vooral ook heel warm. Cindy past als persoon goed bij ons en ook bij onze gasten en dat was de hele ceremonie te merken. De speech raakte de juiste snaar en we zijn dan ook erg blij dat we voor Cindy gekozen hebben. De voorbereiding was ook erg fijn, met een lang en vooral erg gezellig interview bij ons thuis en daarna nog enkele malen contact via e-mail en telefonisch om de puntjes op de i te zetten. Cindy heeft ons ook veel tips & trics gegeven over de inhoud van de ceremonie, wat ook erg fijn was. Alles bij elkaar zijn we supertevreden over de samenwerking en kunnen we Cindy dan ook van harte aanbevelen aan andere bruidsparen!

 

Super bedankt voor alles!

Liefs, Karen & Jasper  


James & Joyce Bruidspaar: James & Joyce
Getrouwd: 19 juni 2021
Plaats: Chateau de la Motte in België

Voor onze bruiloft hadden we gekozen voor een locatie in België. Omdat de meeste van onze familieleden en vrienden moesten reizen wilden we alles op dezelfde locatie doen, dus ook de ceremonie. Omdat James Engels is en de meeste van onze vrienden Engels als voertaal hebben, hadden we Cindy gevraagd de ceremonie in het Engels te doen, maar tevens te zorgen dat er een Nederlandse vertaling was voor de opa’s en oma’s. Het was geweldig en super persoonlijk! Heel veel anekdotes en verhalen van vrienden en familie leden. Wat voor ons geweldig was dat mijn broers getuigen konden zijn, ondanks dat de jongste minderjarig was.

We hebben heel veel positief commentaar gehad op de persoonlijke bijdrages in onze bruiloft en Cindy heeft er enorm aan bijgedragen om het werkelijk “onze dag” te maken.

 

Heel veel liefs,
Joyce & James


Manish & Yvonne Bruidspaar: Manish & Yvonne
Getrouwd: 07 februari 2020
Plaats: Kasteel Maurick in Vught

Wij hebben een fantastische trouwdag gehad bij kasteel Maurick in Vught. Wij wonen in het buitenland en zijn in Nederland getrouwd, waardoor wij veel hebben moeten regelen via e-mail en telefoon. Dit was voor Cindy geen enkel probleem: ze heeft een prachtige en persoonlijke speech gegeven terwijl we elkaar maar 1x hadden gezien. Bovendien was de ceremonie geheel in het engels. Cindy heeft gezorgd voor een mooie en liefdevolle ceremonie waarvan al onze internationale gasten hebben genoten. En wijzelf het meest!