Kies maar...

Kies maar...


JULLIE KINDEREN
Als jullie kinderen hebben kan ik hen natuurlijk bij het huwelijk betrekken. Ik maak een speciale kinderakte met hun naam erop zodat zij na jullie ook mogen komen ondertekenen. Of ze kunnen de ringen aan jullie uitreiken. Dit zijn wat voorbeelden maar kom gerust met eigen ideeën!

 

EEN GEREGISTREERD PARTNERSCHAP OMZETTEN IN EEN HUWELIJK
Eerst ga je naar het gemeentehuis voor deze administratieve handeling. Hier mogen geen getuigen bij aanwezig zijn. Wil je dit op een feestelijke en originele manier overdoen op een door jullie uitgekozen locatie, dan kan ik daar het ceremoniële huwelijk voltrekken met alles erop en eraan. Denk ook hierbij aan het JA woord, de ringen en het tekenen van een akte door jullie en de getuigen.

 

TROUWEN OP BEPAALDE DATUM
Sommige datums zijn heel gemakkelijk te onthouden, denk bijvoorbeeld aan 24-4-24 of 24-12-24.
Leuke trouwdatums om elkaar het JA woord te geven. Helaas vallen deze datums vaak op een zondag, een dag dat er geen wettelijke huwelijken gesloten mogen worden of is er geen tijd meer beschikbaar bij de gemeente.

Ik kan jullie wel op deze bijzondere datums ceremonieel trouwen. Eerst regel je het wettelijke gedeelte bij jullie gemeente en op een later tijdstip ga ik jullie persoonlijk trouwen op een locatie die jullie zelf hebben uitgekozen.


TROUWEN OP FEESTDAGEN
Ceremonieel trouwen op een erkende feestdag (bijvoorbeeld pasen of kerstmis) behoort ook tot de mogelijkheden.


5, 10, 12,5, 25, 40 OF 50 JAAR GETROUWD

Het maakt niet uit hoelang je bent getrouwd. De ceremonie of huwelijksbelofte overdoen met alle familieleden en vrienden erbij? Dan wil ik jullie daar graag bij helpen om er samen een geweldige dag van te maken.

 

HUWELIJKSCEREMONIE IN HET ENGELS
Ik heb meerdere huwelijken gesloten in het Engels, dit behoort dus ook tot de mogelijkheden.

 

KOSTEN
Omdat ieder huwelijk uniek is, is het moeilijk een vaste prijs te hanteren. Graag maak ik afhankelijk van jullie wensen een prijs die past. Samen komen we er zeker uit!